Welkom in onze showroom! Plan eenvoudig een afspraak in via de website, bel 0342-490 253 of mail naar info@ruitergaragedeuren.nl.

Over Ruiter

Vakmanschap tot in de kleinste details, een voorliefde voor prachtige zonwering en een hoge servicegraad. Het zijn de kernwaarden binnen ons familiebedrijf. Met een gedreven en gepassioneerd team realiseren we zonwering in alle soorten en maten. We bouwen daarbij op gerenommeerde merken die producten leveren van superieure kwaliteit. Onder het genot van een heerlijke kop koffie, cappuccino of thee ontmoeten wij u graag in onze uitgebreide zonwering showroom in Barneveld. Welkom bij Ruiter.


Familiebedrijf sinds 1991
Grote showroom in Barneveld
Eigen montage- en serviceteams
144 klanten beoordelen ons met een 9,6
Harselaarseweg 20, Barneveld Afspraak maken

Onze historie

1991

Na jaren op de vrachtwagen vind Jan Ruiter het tijd voor een nieuwe start. Vanuit de garage aan de Cannenburg worden de eerste garagedeuren verkocht.

1991

Garagedeuren in alle soorten en maten. Jan Ruiter monteert ze vanaf 1991 bij bedrijven en particulieren. Ook voor het onderhoud kunnen ze rekenen op Jan.

1992

In 1992 is het tijd voor een nieuwe stap. We verhuizen naar de Thorbeckelaan. In de garage is er ruimte voor een 'showroom'.

1994

Kleedcabines voor zwembaden en sportgebouwen, het leveren en plaatsen ervan vormt in de eerste jaren van ons bedrijf één van belangrijkste pijlers.

1995

J. Ruiter Montagedienst handelt in garagedeuren, zonwering en rolluiken. De kenmerkende rode bus wordt een bekende in regio Barneveld.

1998

Ook bij renovatieprojecten kan men rekenen op de goede service van de vakmensen van J. Ruiter. En monteren? Dat kon toen nog gewoon vanaf de ladder.

2002

Aan de Nijverheidsweg hebben we volop ruimte voor een uitgebreide showroom en kantoor met extra werkplekken.

2008

Door verdere groei en ruimtegebrek op de huidige locatie besluiten we te verhuizen. We verhuizen naar een riante locatie aan de Nijverheidsweg in Barneveld.

2016

Jan en Marja zijn het vertrouwde gezicht in de showroom en buiten de deur. Ruiter groeit tot een echt en hecht familiebedrijf.

2016

Tegelijkertijd met ons 25-jarig jubileum vind een nieuwe verhuizing plaats. Het pand, een zichtlocatie op de Harselaar, wordt grondig gerenoveerd en vernieuwd.

2021

We starten ons 30-ste jubileumjaar met de overname: Gerwin en Richard Ruiter nemen het familiebedrijf over van hun ouders. Op de achtergrond blijven Jan en Marja betrokken.
“Krijgt u al zin in het mooie weer bij het zien van onze zonwering? Welkom bij Ruiter!” Annette Uw zonweringspecialist Maak een afspraak

Specialisten in zonwering

Bouwen op ervaring

In het adviseren, leveren en plaatsen van zonwering bouwen we op ruim 30 jaar ervaring. In de afgelopen decennia vertrouwden tal van opdrachtgevers op de kennis en ervaring van onze zonweringsadviseurs. Veel van onze monteurs zijn al jarenlang werkzaam binnen ons familiebedrijf en kennen de kneepjes van het vak van binnenuit.

Maak kennis met ons team

Afspraak is écht afspraak

Op Ruiter kunt u rekenen. Met ons team hebben we de ambitie om uw wensen en dromen waar te maken. We hechten dan ook veel waarde aan het nakomen van afspraken. Dat verlangen wij van onze leveranciers, en u kunt er onbezorgd vanuit gaan dat wij dit ook doen. Loopt alles toch even anders, dan doen wij onze uiterste best hier duidelijk over te communiceren. En laten we toch een keer een steekje vallen? Laat het weten, dan lossen we het op!

Plan een afspraak

Wij zijn echte ‘mensenmensen’

Mooie zonwering, we zijn er liefhebbers van. En hoewel we veel met deze producten bezig zijn, houden we ook van een praatje tussendoor. We bouwen aan relaties met onze opdrachtgevers en leveranciers, zodat we tot de mooiste resultaten kunnen komen. We kiezen voor duurzaamheid en lange termijnrelaties. We zijn niet voor niets één grote familie.

Bekijk onze producten

Genieten van mooie projecten

Ziet u zichzelf al zitten onder een mooie terrasoverkapping in uw tuin? Wij houden van design, van mooie zonwering en terrasoverkappingen. Met de beste merken die we in huis hebben bouwen en realiseren we de mooiste projecten, passend bij uw ideale plaatje. Ons advies laten we hier naadloos op aansluiten. En zit u na afronding van het project genietend onder uw terrasoverkapping? Dan genieten wij even mee.

Bekijk onze projecten

Maak kennis met ons team

Jan Directie
Marja Directie
Gerwin Directie
Richard Directie
Annemieke Management assistente
Wilma Boekhouding
Henri Verkoop
Jarin Verkoop
Annette Verkoop
Nick Hoofdplanner
Harold Monteur
Albert Monteur
Eddy Monteur
Henri Monteur
Rik Monteur
Ferry Monteur
Dennis Monteur
Pieter
Marc Logistiek medewerker

Bouw jij mee met Ruiter?

Als team maken we dromen waar. Daarvoor zijn wij doorlopend op zoeken naar enthousiaste en vakkundige medewerkers. Kom jij werken in ons familiebedrijf. Wij bieden jou alle ruimte om je te ontplooien. Bouw met ons mee. Wij zien ernaar uit om kennis met je te maken.

Gerwin Vertaalt uw wensen naar mogelijkheden! Informatie aanvragen